Voetreflexzonetherapie

Massage & voetreflexologie bij Ingrid
Gorinchem

Voetreflexzonetherapie is een drukpuntmassage met duimen, vingertoppen of knokkels onder de voeten. Onder de voetzolen zijn zogeheten reflexzones te onderscheiden. Deze staan in verbinding met alle weefsels, organen, klieren, botten en spieren in ons lichaam.
Door deze zones te behandelen gaat er een stimulerende of juiste remmende werking uit naar het corresponderende lichaamsdeel.
De massage heft energetische blokkades op zodat het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

NB: Voetreflexzonetherapie en Bachbloesemtherapie kunnen tijdens en na de overgang een ondersteunende rol spelen.
De overgang brengt voor vele vrouwen klachten met zich mee. Door de hormonale veranderingen kunnen de volgende lichamelijke klachten ontstaan: onregelmatige menstruatie, heftige menstruatie, opvliegers, hartritmestoornissen, vermoeidheid, ongewenst urineverlies, baarmoederverzakking, huidproblemen, vermeerdering haargroei, haaruitval, botontkalking (osteoporose).
Maar ook emotionele/ psychische klachten kunnen ontstaan: 
stemmingswisseling, minder vrouw voelen, minder waardevol voelen, niet meer goed slapen, minder energie, minder zin in dingen, sneller geïrriteerd zijn, moeite hebben met verandering, angst voor controle verlies tijdens een opvlieger.

 

Heb je specifieke klachten dan bespreken we deze tijdens de intake.

Kosten Voetreflexzonetherapie

Bekijk alle tarieven en pakketten 


Voetreflexzonetherapie

 Voetreflex en de massages zijn zeker een aanrader! Ik voelde mij als snel op me gemak bij Ingrid. Ze weet wat ze doet en denkt graag met je mee.

Wendela Vrolijk

 Voeten lijken een klein gebied. maar WOW! Wat zit er veel gevoel in. Eigenlijk vind ik haar voetreflex behandeling net zo fijn als een hele lichaamsmassage.

Tammy Baur

WhatsApp chat