Ingrid van Viegen | Massage & voetreflexologie bij Ingrid Gorinchem

Massage & voetreflexologie Gorinchem | Over Ingrid

Mijn massages zijn voor iedereen. Ik vind het een uitdaging om te helpen bij het in balans brengen van de ander. Lichamelijke klachten kunnen ontstaan door emoties en emoties veroorzaken soms lichamelijke klachten. Daarom ga ik holistisch te werk en mijn intuïtie is hierbij mijn leidraad. Ik behandel een mens als geheel, dus lichaam, geest en ziel.

Massage is meer dan alleen ontspannend. Dat ervaar ik al mijn hele leven. Ik ben opgegroeid in Roemenië en het talent voor masseren is via mijn betovergrootmoeder, vervolgens overgrootvader, de beste masseur van het dorp, door mijn vader overgeërfd. Zijn unieke massagetechniek heb ik met allerlei opleidingen verder ontwikkeld.

Elk mens is uniek en ik pas mijn massages daarop aan. Tijdens een massage volg ik mijn intuïtie en daarbij breng ik positieve energie over op de spieren. Ik help het lichaam te herstellen en te ontspannen en blokkades te verminderen.

Goede massages hebben ook een ‘onzichtbaar deel’. Mijn massages brengen je dichter bij dat deel, bij je emoties, bij wie je bent en ik zorg ervoor dat je je op je gemak en veilig voelt.

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.
Jaarlicentie 2024 erkend CAT-therapeut

Therapie – Massage aanbod

Voetreflexzonetherapie

Moxa

Zwangerschapsreflexologie

Cupping Therapie

Voetreflexologie voor baby’s

Guasha massage

Indian Head massage

Triggerpoint therapie

Oorreflexmassage

Er zijn echt geen woorden om te beschrijven hoe fantastisch massages bij Ingrid zijn. Je hebt mensen die kunnen masseren en mensen met aangeboren gave en zo iemand is juist Ingrid. Zij heeft het in haar bloed en in haar hart! Wat is ze een bijzonder mens, vriendelijk, lief, professioneel en ervaren, met heel groot en goed hart. Je voelt je helemaal op je gemak bij haar en heel erg welkom. Massages zijn...WOW! Het is ongelooflijk hoe heerlijk het is! Keer na keer ben ik net herboren als ik weg ga bij Ingrid en kan niet meer wachten tot volgende keer!! Ingrid is een engel en ik beveel haar met al mijn hart

– Aneta Eliasz

Ingrid is een gediplomeerd en vakkundig massage therapeut. Ze heeft mij in een aantal sessies klachtenvrij gemaakt. Hierdoor kon ik de dingen blijven doen die ik graag deed; zoals intensief bewegen. Maar het hielp mij ook om mij beter te leren ontspannen. Ik beveel Ingrid van harte aan als je op zoek bent naar een goede voetreflex en massage therapeut.

Wat een heerlijke ervaring. Ik wil wel elke dag een behandeling van Ingrid. Wat een ervaren vrouw. Je merkt dat Ingrid werkt vanuit haar intuïtie.

– Louise Smit

Ingrid is een zeer kundig, bekwame masseur. Als ik lichamelijke klachten krijg (kantoorbaan) ga ik snel bij haar langs, zij weet alle knopen weer weg te krijgen. Een aanrader!!!

Ingrid is een heel fijn en lief mens. Door haar massages ben ik klachten vrij en kan ik mijn beroep blijven uitoefenen. Ik kan Ingrid bij iedereen aanbevelen voor een voetreflex of een van de andere massages. Allemaal even goed.

WhatsApp chat