Bachbloesemtherapie

Massage & voetreflexologie bij Ingrid
Gorinchem

De bachbloesemtherapie is een door de arts en homeopaat Edward Bach opgestelde alternatieve behandeling. Hij bedacht een methode om de energie van bloemen op te vangen en toot een middel te verwerken; de zogeheten Bachremedies. Er zijn 38 remedies die zijn verdeeld in 7 groepen.

Door middel van een biotensor, een uiterst gevoelig meetinstrument, worden energetische trillingen bij iemand zichtbaar gemaakt zodat duidelijk wordt welke bloesem(s) energetisch bij iemand passen.

Ze worden ingezet om positieve eigenschappen te activeren zoals innerlijke rust, zelfvertrouwen etc.

Bachbloesemtherapie is geen vervanging voor een arts en onddanks veel gelijkenissen met de homeopathie is deze therapie geen homeopathische behandelmethode. Het is een aanvullende complementaire methode.

NB: Voetreflexzonetherapie en Bachbloesemtherapie kunnen tijdens en na de overgang een ondersteunende rol spelen. De overgang brengt voor vele vrouwen klachten met zich mee. Door de hormonale veranderingen kunnen de volgende lichamelijke klachten ontstaan: onregelmatige menstruatie, heftige menstruatie, opvliegers, hartritmestoornissen, vermoeidheid, ongewenst urineverlies, baarmoederverzakking, huidproblemen, vermeerdering haargroei, haaruitval, botontkalking (osteoporose).
Ook emotionele/ psychische klachten kunnen ontstaan: 
stemmingswisseling, minder vrouw voelen, minder waardevol voelen, niet meer goed slapen, minder energie, minder zin in dingen, sneller geïrriteerd zijn, moeite hebben met verandering, angst voor controle verlies tijdens een opvlieger.

Bachbloesemtherapie | Massage voetreflexologie bij Ingrid Gorinchem

Kosten Bachbloesemtherapie

Consult vanaf € 50,00 voor 45 minuten + flesje bloesem (Mix/remedie).

Tarieven en Pakketten

Bekijk alle tarieven en pakketten

Ingrid is een zeer ervaren masseuse. Haar massages zijn niet alleen heerlijk maar ook nog eens zeer effectief. Verder is Ingrid een prettige, lieve en geweldig leuke vrouw waardoor je volledig bij tot rust kom.

Gabriëlle Zillig-de Kreij

WhatsApp chat