VoetreflexPlus™️

Massage & voetreflexologie bij Ingrid
Gorinchem

VoetreflexPlus™️

 

VoetreflexPlus™️ is een vorm van voetreflextherapie die traditionele reflexzonetherapie combineert met westerse en oosterse geneeskundige inzichten. Het uitgangspunt van deze methode is dat verschillende punten op de voeten corresponderen met organen, klieren, en andere delen van het lichaam. Door deze punten te masseren of te stimuleren, kan men de gezondheid van deze organen en lichaamssystemen positief beïnvloeden.

Kenmerken van VoetreflexPlus™️:

1. Combinatie van Westerse en Oosterse geneeswijzen:

Westerse reflexologie richt zich voornamelijk op het stimuleren van zenuwbanen en het verbeteren van doorbloeding in specifieke gebieden.

Oosterse geneeswijzen (zoals de Traditionele Chinese Geneeskunde) kijken naar energiestromen (meridianen) en de balans tussen yin en yang, en hoe deze invloed hebben op het hele lichaam.

 2. Holistische aanpak: VoetreflexPlus™️ behandelt niet alleen fysieke klachten, maar richt zich ook op het emotionele en mentale welzijn van de persoon.

3. Gericht op zelfgenezend vermogen: De therapie stimuleert het natuurlijke genezingsproces van het lichaam door energieblokkades op te heffen en de balans in het lichaam te herstellen.

4. Individuele benadering: Elke behandeling wordt afgestemd op de specifieke klachten en behoeften van de cliënt, vaak aangevuld met lifestyle- en voedingsadviezen.

 Verschil met gewone voetreflexologie

In tegenstelling tot de traditionele voetreflexologie, die zich puur op de voet en corresponderende organen richt, combineert VoetreflexPlus™️ aanvullende technieken zoals acupressuur en meridiaantherapie. Deze bredere aanpak is bedoeld om een dieper effect te bereiken in zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid.

WhatsApp chat